Modul 2 – Online studium koučinku – Mindset Coaching®

v kategorii: Aktuální kurzy


  • Název kurzu: Modul 2 – Online studium koučinku – Mindset Coaching®
  • Stručný popis kurzu:
    • Samostatná objednávka je určena zejména pro toho, kdo si chce vyzkoušet, zda ho koučink a tento kurz zaujme a nechce hned investovat do celého kurzu, chce si platby rozložit na delší časový úsek, nebo ho zajímají pouze témata z tohoto Modulu.
    • Studium látky Modulu 1 je koncipováno na ca. 4 týdny.
    • Tento Modul zde můžete objednat samostatně, nebo společně s Moduly 2 a 3 za zvýhodněnou cenu 9.990,-
  • Formát kurzu: Prezenční
  • Cena kurzu: 4 990 Kč vč. DPH

OBJEDNAT KURZ

Obsah Modulu 2

5. Týden: Koučink – První hodina s klientem

Zde si ukážeme jak začít koučinkovou lekci, jaké otázky v této fázi klást, co je nutné si hned z počátku vyjasnit. Zjistíte, co byste se od klienta měli dozvědět a na co byste se v budoucích lekcích měli zaměřit.

6. Týden: Vybrané nástroje koučinku

Tato kapitola je zaměřená na několik zajímavých témat, která se vám v průběhu koučinku můžou velmi dobře hodit. Jedná se o přístupy, které vám nebo vašemu klientovi například pomohou snížit tlak sám na sebe, ukáží, jak si lze navodit stav „flow“ a co může být hlavním zdrojem vaší energie a vašeho sebevědomí.

7. Týden: Cíle a řešení problémů na cestě k nim

Představa jasných, měřitelných cílů a specifických časových plánů je velmi lákavá. Zdá se to tak snadné. Zvolíte si konkrétní, specifický a měřitelný cíl, vytvoříte plán a jedete podle něj až k cíli. Získáte tak dojem, že máte vše pod vaší kontrolou a to je přece to, co všichni chceme, ne? Odstranit nejistotu a dostat věci pod kontrolu. Toto ale neplatí u ambiciózních cílů v oblasti sportu, podnikání, umění apod. Zkuste si třeba naplánovat, že vyhrajete olympiádu, vybudujete úspěšnou firmu nebo napíšete bestseller. V této kapitole si ukážeme, jak přistupovat k rozdílným druhům cílů a řešit problémy a překonávat překážky, které se vyskytnou na cestě k nim.

8. Týden: Koučink jako nástroj leadershipu

V této kapitole se seznámíme s konceptem a základní filozofií leadershipu a poznáme, v čem se vlastně liší od managementu a řízení lidí. Uvidíme, jak důležitá je důvěra i schopnost delegovat rozhodovací pravomoce a co vlastně motivuje zaměstnance a co ne.


Modul 2 simůžete stáhnout zde:

OBJEDNAT KURZ