Workshop: Happiness management aneb spokojení zaměstnanci = úspěšná firma

v kategorii: Aktuální kurzy


  • Název kurzu: Workshop: Happiness management aneb spokojení zaměstnanci = úspěšná firma
  • Stručný popis kurzu:

    Cílem worskhopu je seznámit vás s úkoly manažera štěstí, neboť statistiky nejúspěšnějších světových podniků a týmů ukazují, že atmosféra, ve které lidé pracují, má na jejich produktivitu a kreativitu zcela zásadní vliv.

  • Formát kurzu: Prezenční
  • Místo konání kurzu: Na Pankráci 26, 14000 Praha 4
  • Cena kurzu: 4 990 Kč vč. DPH

OBJEDNAT KURZ

HappinessManager2

Spokojení a motivovaní zaměstnanci tvoří úspěšnou firmu

“Šťastné zaměstnance nedělá flexibilní pracovní doba nebo fotbálek. Každý člověk má jiné potřeby a je úlohou happiness managera, aby zaměstnanci pomohl tyto potřeby naplnit.”
Happiness management, firemní kultura, firemní vize nebo osobní růst jsou témata na vzestupu. V době, kdy je nejnižší nezaměstnanost za posledních několik let, si vybírají spíše uchazeči než zaměstnavatelé.

  • Jak se stát přitažlivým zaměstnavatelem?
  • Jak si zaměstnance udržet?
  • Jak vytvořit a udržet firemní kulturu a firemní vizi?

Na tyto zásadní otázky odpoví Happiness manažerka Věrka Koukalová formou praktických ukázek i příkladů z praxe.

Komu je seminář určen

Workshop Happiness management aneb spokojení zaměstnanci = úspěšná firma je určen

  • manažerům a majitelům firem
  • manažerům lidských zdrojů
  • všem, kteří chtějí aby jejich firma byla atraktivnější pro stávající i budoucí zaměstnance a
  • všem, kteří chtějí zavést pozici happiness managera i v jejich firmě či organizaci

Lektorka

Věra Koukalová

verkakoukalovaManažerka, konzultantka a mentorka s 10+ lety praxe v marketingu a HR. Má za sebou mimo jiné dlouholetou praxi v různých rolích v Google Inc., H1.cz. a působení jako Happiness manažerka ve společnosti Fragile Media. Její kariéra začala v marketingu, brzy řídila největší tým PPC specialistů v jedničce na trhu – H1.cz, odkud přešla do Googlu řídit partnerský program pro marketingové agentury, kterým pomáhala nejen s Google produkty, ale především s rozvojem firmy, budováním týmů a systematickým vzděláváním. Přechod k HR a happiness managementu byl nasnadě – jako Happiness manažerka se starala o firemní kulturu, nábory a HR branding ve Fragile media a poté jako HR a marketingová ředitelka stavěla na nohy komunitní startup Robeeto. Již 5 let je držitelkou certifikátu Google Partners Trainer a školí marketingové strategie pro Google. S Googlem spojila i svůj velký koníček – pořádání vzdělávacích akcí v komunitě Google User Group, kde řídí program Womenwill pro Českou republiku. O Happiness managementu píše pravidelnou rubriku do časopisu Statutární zástupce firmy, pravidelně školí, přednáší a předává svoje zkušenosti dál.

Další informace

Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály v elektronické podobě, občerstvení v průběhu semináře a teplý oběd.

Objednáním kurzu vyjadřujete svůj souhlas s Obchodními podmínkami Mindset Academy s.r.o.

OBJEDNAT KURZ