SERIÁL: Jak nespadnout do psychologické pasti – KOTVENÍ (1/8)

v kategoriích: blog, Videa


PSYCHOLOGICKÉ PASTI

Špatná rozhodnutí nám mohou zruinovat osobní život, připravit nás o všechny peníze nebo třeba přivést firmu ke krachu. Často ale leží špatná rozhodnutí v hlubinách fungování našeho mozku, který nás vede přímo do psychologických pastí.

KOTVENÍ

Když jsme konfrontováni se situací, v níž se musíme nějak rozhodnout, naše mysl dává první informaci, kterou dostaneme, nadproporčně vysokou váhu. Kotvení je často používáno při vyjednávání. První nabídka bývá hodně vysoká a „ukotví“ tak další vyjednávání na určité hladině. Více se dozvíte ve videu.


mindsetguruNová kniha Ivana Černohorského: HLAVA NEJVĚTŠÍ (NE)PŘÍTEL ČLOVĚKA, Ilustrovaný manuál pro každodenní šílenství

O čem je? Kniha vám pomůže pracovat s vlastními myšlenkami k vašemu prospěchu a zároveň vidět život z trochu jiné perspektivy. Posedlost úspěchem by mělo nahradit nadšení pro věci, kterými se zabýváte, které vás zajímají a baví. Uvědomíte si, že tlačit silou sám na sebe a na lidi kolem vás zřídkakdy přináší nějaký pozitivní efekt. Tím, že budete sami v lepší pohodě a budete kolem sebe šířít dobrou náladu, zlepšíte nejen vztahy s lidmi ve vašem okolí, ale věci se vám budou automaticky lépe dařit a dostaví se i kýžený úspěch.


Online kurz koučinku – Mindset Coaching® Distanční kurz (e-learning) pro budoucí kouče a všechny, kteří používat metody mentálního koučinku v profesním nebo osobním životě a ve sportu | ca. 60 hodin distančně (e-learning) | Certifikát: Mindset Coach® | Začátek kdykoliv | Cena: 9.990,- Kč