Zuzana Kejíková

v kategorii: Reference


cropped-IMG_0289“Jsem máma na mateřské, tudíž pro mě intenzivní třídenní kurz není úplně nejideálnějším řešením, ale verze online, které se můžu věnovat přesně tak, jak mi vyhovuje, je naprosto geniální.

Poznatky z kurzu se snažím hned implementovat do svého života, začala jsem se kurzu věnovat pravidelně, každý den aspoň pár slidů, článek, video, cokoliv, hlavní cíl, který jsem si dala, byl každý den kousek. Sledovala videa a studovala materiály den za dnem, pořád se nic zvláštního nedělo. Zhruba po měsíci pravidelné práce jsem jednou ráno vstala a zjistila, že jsem za hranicemi toho, co jsem pokládala za možné. Najednou zmizel ten box, který věznil mé myšlení, a já jsem díky tomu pustila do svého života spoustu krásných věcí.
Často jsem nechápala, proč nemám, co chci, ale už vím, že můj mindset byl špatně nastavený, můj projev byl nepřesvědčivý a i když jsem chtěla, aby mě lidé kolem více respektovali, mé podvědomí křičelo, ať to nedělají. A teď? Ta změna je obrovská, lidé mě respektují automaticky, aniž bych cokoliv řekla. A díky čemu? Pouze jsem s pomocí kurzu správně nastavila mindset. Nebyla to lehká práce, ale nikdy se mi ještě nic nevyplatilo více než tohle vystoupení z mé zóny komfortu.
Nezměnila jsem se, jsem to pořád já, jen dokážu své problémy přijímat s větší lehkostí, řešit s nedocenitelnou kreativitou, a také jsem objevila nekonečný zdroj vnitřní motivace a síly, ale co je hlavní, teď věřím v sebe a díky tomu je můj život úplně jiný, je den ode dne krásnější.
Mám z toho dvojnásobnou radost, protože jsem máma na mateřské a je jediná věc, kterou máma své dítě nemůže naučit – je to přesně ta věc, kterou máma neumí.
Takže to, že jsem sebrala odvahu, přihlásila jsem se do kurzu a začala jsem se zbavovat hranic ve svém myšlení se nezúročí jen mně, ale také mé dceři.
Naše děti jsou naší budoucností a pomoci dětem při překonávání hranic v myšlení mi připadá jako skvělý začátek krásnější budoucnosti pro nás všechny. “